En ny sport for mange

Der er mange, som tænker ishockey, når de hører folk tale om hockey, og det er der nok igen også mange, som mener. Men det er det, som er kendt som landhockey eller field hockey.

Det er et spil, som spilles både indendørs og udendørs, og det er noget, som man faktisk kan spille mange steder, for der er mange klubber landet over.

Den bedste klub i landet ligger i København, så i landets største by er det let at finde ud af, hvor man skal gå til hockey, for de tilbyder hold på alle niveauer og til alle aldre.

Du er altid velkommen

Klubberne er klar til at hjælpe alle, der gerne vil i gang med at spille hockey. Der er flere muligheder rundt om i landet, og der er faktisk også muligheder for at komme til udlandet og spille. Det kræver dog, at du er en del af truppen, som spiller i København, for det er dem, som repræsenterer Danmark i internationale turneringer.

Bliver du så dygtig, så der er international bevågenhed, så er der lande som Australien, hvor landhockey er så populært, at det er muligt, du kan komme til at spille professionelt og leve af en sport, som de fleste i Danmark ikke tænker over eksisterer. Og med øvelse kommer som bekendt mester, så det er at starte og komme i gang. Er talentet der, så kommer resten helt naturligt.

Hockey er en sport, som kræver, du er i god form for at spille på højeste niveau. Det er nu heller ikke så let, som det ser ud, men det er bare med at kaste sig ud i det, og så bliver du hurtig god til det. Du får kombineret det at have en social gruppe med det at komme i form. Noget, som altid bliver anbefalet alle steder.