Hvad kræver hockey af dig?

Når du gerne vil gå til hockey, så kræver det naturligvis noget af dig. Det er ikke en sport, man kommer sovende til, og du skal også træne meget for at blive rigtig god. Som tiden går vil du naturligvis blive bedre, og du behøver derfor ikke være god med det samme.

At begynde til hockey kræver af dig, at du er god til samarbejde. Du skal være god til at arbejde sammen med de andre på dit hold, da I er afhængige af hinanden. Jo bedre I arbejder sammen, jo større chance er der for, at I vinder, og det er jo det, I spiller for. Selvom I ikke spiller på konkurrenceplan, skal I jo alligevel altid spiller mod andre, for uden modstandere er det jo ikke muligt at spille.

Når du skal spille hockey, skal du være i god form, men du skal også være fysisk stærk. Du skal nemt kunne løbe rundt på banen, og du skal også være i stand til at have overblik over, hvor bolden er. Jo bedre et overblik, du har, jo bedre vil du være til at spille. Hockey handler også om at score mål, da det jo er den både, man vinder på, og jo bedre du er til det, jo større mulighed er der for, at I vinder.

Hockey kræver også stor koncentration, og det er ikke en sport, hvor du må slappe for meget af. Du skal hele tiden holde dig på mærkerne, og du skal samtidig holde øje med, hvad det er, der foregår. Der er ikke noget at sige til, at hockey ikke er en sport for alle, for det er en sport, der kræver større koncentration end de fleste andre sportsgrene. Hvis du lukker øjnene et øjeblik, vil du hurtigt opdage, at du ikke aner, hvor bolden er, og så går der ikke længe, før modstanderen har scoret et mål.

Selvom hockey kræver en del af dig, så må du også vide, at du ikke skal kunne det hele til at starte med. Hockey er en sport, hvor du hurtigt bliver bedre, og det er noget, du vil opdage, så snart du går i gang. Du vil hurtigt lære, hvad der kræver af dig, og så er det ellers blot at gå i gang med at træne det.

Da hockey i høj grad handler om samarbejde, er det bedste, du kan gøre, at øve dig i at blive så god som muligt til at samarbejde med de andre. Jo bedre samarbejdet er, jo større chance er der for, at I vinder, og det er jo noget, alle kan lide. Hvor du ønsker at placere dig på banen, finder du ud af i samarbejde med dine holdkammerater, og det kan være, du skal være enten målmand eller angriber, men det kan også være, at du skal placere dig i forsvaret.

Da hockey, ligesom alle andre sportsgrene, handler om at vinde, er du sikkert også interesseret i at blive så god som overhovedet muligt, og det gode ved hockey er også, at du kan træne så ofte, som du ønsker. Du kan simpelthen ikke blive for god, og hvis du ønsker det, kan du både løbe og styrketræne ved siden af, og det er noget, der vil være med til at give dig endnu bedre forudsætninger for din sport.