Hvor kan du gå til hockey?

Du kan gå til hockey i langt de fleste områder af Danmark, men du må forberede dig på, at det kan kræve noget kørsel af dig, for at komme til en klub, som har hockey på programmet. Hvis du bor omkring Aarhus eller København, er der store muligheder, men der er også flere muligheder i det øvrige Danmark, end du sikkert er bekendt med. Særligt også på Sjælland er der mange hockeyklubber

, men de findes også i både Jylland og på Fyn.

Hvis du bor i Nordjylland, kan du finde en klub i Aalborg, og den har et godt ry. I det sydlige Jylland kan du tage til Kolding, og hvis du skal endnu længere sydpå, så har også Sønderborg noget at byde på. Hvis du vil endnu længere ned, så kan du også vælge at tage til Flensborg. Selvom det er uden for Danmarks grænser, så kan du også godt træne her, og det er jo også spændende at få sat et internationalt præg på.

Hvis du bor på Sjælland, kan du gå til hockey i Næstved, og der er også gode muligheder i Roskilde. København er naturligvis det helt store, og her kan du finde flere klubber, som du med sikkerhed vil have glæde af. Der findes klubber, som udelukkende er for motionister, men der er også klubber, hvor du kan træne med henblik på konkurrence. Det er kun op til dig, hvad du ønsker, og du har sikkert allerede en god formodning om, hvad det er, du kan lide. Der er mennesker, der bedst kan lide at hygge sig med sin sport, mens der er andre mennesker, som rigtig godt kan lide at konkurrere. Der er også mennesker, der hele tiden godt kan lide at blive bedre, og hvis du kan lide at være rigtig godt til din sport og at vinde over andre, så bør du med sikkerhed give dig i kast med at konkurrere.

Hvis du bor på Fyn, så er der også en fin klub i Odense, som har noget at byde på. Hvis du tager lidt længere sydpå, så kan du også finden en fin klub i Svendborg, hvor mulighederne er gode.

Hvis du bor i en mindre by i Danmark, som ligger lidt langt væk fra det hele, så kan det være svært at finde et sted, hvor du kan dyrke hockey. Hvis det er det, der er tilfældet, så kan du beslutte dig for, om du har mod på at sætte dig i et tog for at tage derhen, hvor du kan træne, og det er der jo heller ikke noget galt i. Det kan være rigtig rart at sidde i et tog og hygge sig, og hvis du brænder for din sport, gør det jo ikke noget, hvis du skal tilbringe en time frem og tilbage. Hvis du går i skole, kan du jo lave lektier imens, og hvis du arbejder, kan du eventuelt arbejde i toget. Du kan også læse en god bog eller sidde med computeren. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og det er op til dig, hvad du ønsker. Når alt kommer til alt, så handler det jo blot om, at du skal have det godt, og det får du, når du laver det, du godt kan lide. Og du vil sikkert gerne gå langt for at komme til hockey.